Методи доставки замовлень
Впервые на сайте?
Далее

Уже были у нас?
Войти

Нужна помощь?
Просмотр

У Вас (0) товар(ов) в корзине

Методи доставки замовлень

Для здійснення всіх міжнародних доставок товарів магазин Pyroskin.com використовує послуги, що надаються зареєстрованою міжнародною авіапоштою (зареєстрована авіапошта), а в кожній окремій країні доставка здійснюється національним поштовим оператором до Вашого місцевого поштового відділення.

Стандартний тип міжнародної доставки, яку ми використовуємо зазвичай, це бандероли або дрібні пакети міжнародної зареєстрованої авіапошти (REGISTERED AIR-MAIL).

Міжнародна кур'єрська доставка та зареєстрована авіапошта (REGISTERED AIR-MAIL) - це доступні способи доставити наші товари по всьому світу.

Для покупців з України, крім служби "Укрпошта", доступні ще декілька інших служб доставок, які можуть бути вибрані для доставки наших товарів по території України.

Служби доставки по регіонам и терміни доставки замовлень:

   1. Служби доставки, доступні по всьому світу (з позначенням регіонів та орієнтовних термінів доставки)
   2. Служби доставки, доступні в Україні (з місцевими термінами доставки)
  

Служби доставки, доступні по всьому світу

Служби доставки, що доступні в Україні

Якщо Ви знаходитесь на території України, Ви можете використати наступні служби:

Тарифи міжнародної доставки авіапоштою

Вартість міжнародної доставки формується та розраховується автоматично, у процесі оформлення замовлення з урахуванням ваги товарів та обраної валюти замовлення.

При необхідності або з технічних причин замовлення може бути поділено на кілька посилок, які доставляють окремо (ця послуга безкоштовна і не вимагатиме від Вас жодних додаткових витрат).

Територіальні обмеження

На жаль, ми не маємо технічної можливості здійснювати доставку наших товарів до наступних територій:

(а) Російської Федерації та Беларусі
(б) країн Африки (крім Південно-Африканської Республіки)
(в) країн Близького Сходу (крім Ізраїлю),
(г) країн Середньої Азії.

Оформлення та відвантаження товарів

Час на комплектацію, упаковку та безпосереднє відвантаження замовлення з одного з наших складів, безпосередньо залежить від загальної вартості Вашого замовлення, його габаритних розмірів, параметрів упаковки, кількості товарів у замовленні, та, звичайно ж, географічного пункту призначення.

Процедура відвантаження замовлень по території України завжди здійснюється в найкоротший термін, оскільки включає тільки прямі завдання, пов'язані з упаковкою і відвантаженням у відділення обраних служб доставки, які надішлють Ваше замовлення за вказаною адресою.

Термін відвантаження по м. Києву для всіх замовлень, оплата яких підтверджена до 14:00 поточного робочого дня, складає 24 години. Тобто, за наявності товару на основному складі, Ви зможете отримати Ваше замовлення протягом наступного робочого дня після підтвердження оплати.

Строк відвантаження по м. Києву для всіх замовлень, оплата яких підтверджена після 14:00 поточного дня, складає 48 годин. Тобто, за наявності товару на основному складі, Ви зможете отримати Ваше замовлення через день після підтвердження оплати.

При необхідності комплектувати Ваше замовлення товаром з інших складів, термін відвантаження становить від 2 до 5 робочих днів. Тобто, за відсутності товару на основному складі, Ви зможете отримати Ваше замовлення протягом періоду від двох до п'яти робочих днів після підтвердження оплати.

Термін відвантаження по Україні для всіх замовлень, оплата яких підтверджена до 14:00 поточного дня, складає 2 робочі дні. Тобто, Ваше замовлення буде відвантажено у вказану Вами службу доставки протягом двох робочих днів після підтвердження оплати.

Міжнародна доставка замовлень, крім прямих завдань, пов'язаних з відвантаженням та упаковкою від нас, включає такожнеобхідність оформлення та подання спеціалізованих митних декларацій, оформлення транспортних, поштових, а іноді і бухгалтерських документів, що супроводжують Ваше замовлення. Тому термін відвантаження всіх міжнародних замовлень, оплата яких підтверджена поточним робочим днем, ​​становить 5 робочих днів. Тобто, Ваше замовлення буде повністю оформлене, упакований та відвантажений у службу доставки протягом 5 робочих днів після підтвердження оплати. Це стандартний період часу, необхідний для оформлення всієї необхідної документації.

Додаткові питання

Якщо у Вас виникли будь-які додаткові питання щодо термінів/тарифів відвантаження та доставки, Ви завжди можете зв'язатися c нами електронною поштою або по телефону, використовуючи реквізити розділу "Контакти" нашого магазину.